Talon rakentaja, valitse luotettava toimittaja

JJ Kodeissa yhdistyvät luotettavuus, laatu, yksilöllisyys, energiatehokkuus, ekologisuus ja muunneltavuus. Oman kodin rakentaminen on monesti yksi elämän haasteellisimmista projekteista. Mikäli arvostat edellä mainittuja ominaisuuksia omassa talossasi, haluamme olla toteuttamassa yhtä elämäsi suurimmista projekteista. Me toteutamme sen helposti, nopeasti ja edullisesti laadusta tinkimättä.Millä valmiusasteella haluat kotisi valmistuvan?

Säältä suojaan, sisustusta vaille valmis vai avaimet käteen? Sinä päätät, mitä haluat. Me toteutamme. Voit valita talosi valmiista talomallistostamme tai muunnella vapaasti. Ammattilaisiltamme saat myös suunnitelmat hankkeisiin, kuten pääpiirustukset ja rakennesuunnittelun.


Säältä suojaan –toimituksessa talo voidaan rakentaa eri valmiusasteiden mukaisesti, josta kokeneen rakentajan on helppo jatkaa eteenpäin.


Jos haluat säästää kuluissa rakentamalla osan itse, valitse sisustusta vaille valmis –toimituksemme.


Mikäli haluat talosi mahdollisimman helposti ja vaivattomasti, valitse Avaimet käteen –toimitus. Teet vain yhden sopimuksen ja me hoidamme kaiken muun puolestasi.talotehdas

Rakentaminen

JJ kodit rakennetaan ennalta määritetyn rakentamisaikataulun mukaisesti. Tarviketoimituksille ja eri työvaiheille on määritetty toimitus / toteutus viikko. Tämä mahdollistaa nopean ja hallitun rakentamisprosessin.


JJ kodit käyttää yhteistyökumppaneinaan tahoja jotka sitoutuvat rakentamisaikataulun noudattamiseen.Vastuu rakentamisen laadusta on meillä

Muuttovalmiiksi rakennettu JJ koti, jossa yhdistyy kymmenien vuosien kokemus laadukkaasta rakentamisesta ja nykyaikaisesta talotekniikasta. Myöntämämme 10 vuoden rakennetakuun ja kahden vuoden asennustakuun ansiosta saat turvaa myös rakennusajan jälkeen. Rakennatpa sitten uutta tai laajennat vanhaa, voit luottaa ammattitaitoomme. Olemme luoneet tyytyväisiä asiakkaita jo vuosikymmenten ajan.Rakennusprojektin tärkeimmät

  • Oma suunnitelma talosta

  • Tontti ja sen vaatimukset

  • Tutustuminen tarjontaan

  • Piirustusten laatiminen

  • Muunneltavuus

  • Valmiusaste

  • AikataulutusAvaimet käteen toimistus on nykyään yhä useammalle rakentajalle sopivin vaihtoehto ja se sopii myös meille.